Az Ön kosara üres
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres

Klodker Bau - Webáruház

Vakbarát, akadálymentesített verzió

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyitólap » Adatvédelmi nyilatkozat

Nyilatkozat a személyes adatok kezeléséről

1. Általános tudnivalók

A honlap felelős adatkezelője a KLODKER-BAU Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (cím:7700 Mohács, Szentháromság u. 46.), a honlap üzemeltetéséhez adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A cég tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a cég elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel.

2. Személyes adatok gondozása, biztonság

Az adatkezelő kizárólag a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat kezeli, amire a hatályos magyar jogszabályok* feljogosítják: a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer adatai, valamint a felhasználó IP címe. A www.klodker.hu nem alkalmaz a honlap látogatása után is a látogató számítógépén maradó, vagy harmadik fél által elhelyezett cookie-kat, webpoloskákat vagy más, a látogatók szokásait követő eszközöket, megoldásokat. Az adatok kezelésének célja kizárólag a szolgáltatás technikai biztosítása. Az adatokból a rendszer statisztikai adatokat generál. Az adatokat ezen felül semmilyen célra nem használják fel, harmadik személy nem szerezhet tudomást róluk. Saját adataiba bárki betekintést kérhet, szükség esetén kérheti azok módosítását vagy törlését.

3. Hírlevél, hibabejelentés, információ

A KLODKER-BAU Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A hírlevél-listáról bármikor le lehet jelentkezni. Bármilyen problémával kapcsolatban az  +36 20 468 65 83, illetve további tájékoztatásért a cég az alábbi email címen várja megrendelőinek jelzését: info@klodker.hu

4. Egyéb

A cég honlapjáról elérhető további honlapok adatkezeléséről külön adatvédelmi nyilatkozatok szólnak, azokért a cég felelősséget nem vállal.

További tájékoztatásért forduljon a Kereszthegyi Attila ügyvezető igazgató (+36) 20-4686-583 munkatársaihoz bizalommal, kérdéseinek megválaszolásában készséggel állnak rendelkezésére.

*
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról,
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről